Log ind med din e-mail

Vi tilbyder

VARSLING

Varsling

I varslingssytemet på VSAFE kan I sende beskeder til alle eller nogle bestemte brugere i systemet, hvis der er sket en ulykke eller hændelse på jeres arbejdsplads.

E-LÆRING

E LEarning

I vores E-læringsmateriale får I adgang til undervisningsmateriale til jeres medarbejdere online, som er tilpasset jeres behov i virksomheden. 

BEREDSKABSPLAN

beredskabsplan

En beredskabsplan er et vigtigt værktøj at have i jeres virksomhed, så du og dine kolleger bedre ved, hvordan I forebygger, begrænser og afhjælper en eventuel brand. Så hvis I gerne vil have et forspring, undgå panik blandt de ansatte, når de kender deres roller, og have kontrol gennem et godt overblik ved uventede hændelser, så lad os hjælpe jer med at lave jeres fremtidige beredskabsplan.

INSTRUKTIONSVIDEO

instruktionsvideo

Det er for de fleste lettere at forstå en kompleks situation ved at få instrueret den i stedet for kun at læse den. Derfor tilbyder vi at lave en skræddersyet instruktionsvideo til din virksomhed, så dine ansatte kan få tydelige og overskuelige instrukser i, hvordan brand, evakuering eller forbyggende tiltag håndteres.

ELEKTRONISK DRIFTSJOURNAL

elektronisk driftsjournal

Hvis I er trætte af at skulle udfylde jeres driftsjournaler i papirform, kan vi tilbyde en løsning, hvor I kan udfylde og gemme jeres driftsjournaler digitalt. 

EVAKUERINGSØVELSE

evakueringsøvelse

En evakueringsøvelse vil gavne jeres sikkerhed, hvis I ikke har helt styr på, hvordan I evakuerer jeres virksomhed.  

BRANDTEKNISK GENNEMGANG

brandteknisk gennemgang

Hvis I ikke ved, hvordan jeres brandtekniske installationer virker, eller om jeres virksomheds bygning er indrettet hensigtsmæssigt, når man ser på brandsikkerheden og muligheden for evakuering, kan det være en god idé at få en brandteknisk gennemgang. 

 

Lyder det som noget for dig? 

 

KONTAKT OS

 

Så giver vi dig et uforpligtende tilbud